Unishore BedrijfskledingATP InstoneMekosBDOSBM OffshoreSaval BVTENTE NV
NOVTristar IndustriesMiSwacoCt systemes vikingALFAGOMMAKabelWartel - HummelXylem Water Solutions Nederland BV

Nieuws

 • Oil Rally Sputters on Renewed Virus Concern

  Oil pared a second weekly gain on renewed concern about the impact of the coronavirus.

 • Fracking Ban Would Cost Millions of Jobs

  A fracking ban would cost millions of jobs, according to the American Petroleum Institute.

 • OGUK Responds to Coronavirus

  Industry body Oil & Gas UK has issued a comment on the coronavirus, following concerns regarding the new virus in the UK.

 • De kunststof- en rubberindustrie groeit: slimme verpakkingen een serieuze uitdaging voor verpakkingsbedrijven

  2020 wordt een uitdagend jaar voor de food en verpakkingsindustrie. De toenemende e-commerce, de groei binnen het  convenience segment, de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten waaronder de ‘one-the-go-consumptie’ en de maatschappelijke weerstand tegen plastic verpakkingen, zorgen ervoor dat de markt van de verpakkingsindustrie de komende jaren exponentieel zal groeien. Een belangrijk speerpunt voor de verpakkingsindustrie is het nadenken over ‘hoe het geproduceerde weer terug te krijgen om te recyclen’.

 • North Sea Downtime Cut by 19 Percent

  North Sea oilfield operators have reduced the frequency of downtime by 19.2 per cent in the year to September 2019, according to the Glacier Production Index.

 • Fading Hope for Emergency OPEC Meeting Caps Oil Rally

  Oil was steady after the biggest weekly gain since September as hopes for an OPEC+ emergency meeting on the virus faded.

 • Global Oversupply Equals a Tough Year for LNG Exporters

  Demand is insufficient to absorb rising global supplies of this super-cold fossil fuel.

 • Oil Rally Stumbles After Jump in Virus Cases

  A nascent rebound in oil prices ran into turbulence after China's Hubei province reported almost 15,000 new coronavirus cases as it changed its method for counting infections.

 • Eni to Charter New LNG-fueled Tankers

  Knutsen NYK Offshore Tankers has won a contract to build two LNG-fueled shuttle tankers for Eni.

 • 'Clean' produceren begint met een integraal ontwerp - van engineering tot aan eindproduct

  De laatste jaren is een toenemende eis voor ‘clean’ produceren aanwezig in de high-tech industrie. Leveranciers in de complete supply chain zijn in toenemende mate verantwoordelijk voor het schoon aanleveren producten en/of componenten. Dat brengt voor deze partijen verschillende uitdagingen met zich mee. De oplossing schuilt in mijn ogen in een integraal ontwerp waarbij rekening moet worden gehouden met het klimaat, maar ook zeker met de menselijke factor – immers, de mens is nog altijd de meest vervuilende factor binnen dit soort schone productieomgevingen. Het is te kort door de bocht om te zeggen “we bouwen een cleanroom en dan zijn we er”. Er ligt een belangrijke rol weggelegd voor de toeleverancier om eerder in het productieproces kansen te signaleren én hierop te acteren om schoner te produceren en daarmee kosten te besparen. In dit blog geef ik je inzichten in hoe deze kansen optimaal te benutten.

meer nieuws